Onze werkwijze

Om je precies de ondersteuning te bieden die je nodig hebt op het juiste moment, bieden we verschillende trainingen

HET STAPPENPLAN

Bij Studio B geloven we in verbinding. Verbinding van lichaam en geest, verbinding van krachten en kwaliteiten en verbinding van mensen. Persoonlijke begeleiding is voor ons belangrijk en daarom zijn al onze sessies individueel. Alle aandacht voor jou. Om je precies de ondersteuning te bieden die je nodig hebt op het juiste moment werken we bij StudioB volgens een helder stappenplan.

Stap 1: ADVIESGESPREK

Een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek van ongeveer een uur leren we elkaar wat beter kennen. We kijken samen waar je tegenaan loopt en waar we je eventueel bij zouden kunnen ondersteunen. Als er een match is gaan we door naar de volgende stap!

STAP 2: PERSOONLIJK PLAN MAKEN

We maken een plan wat helemaal aansluit op jouw situatie. Je gaat werken met de specialisten die daar exact bij aansluiten. Het gehele traject doorloop je met deze specialisten zodat je een goede band op kan bouwen voor de beste resultaten.

STAP 3: INPLANNEN VAN AFSPRAKEN

Na het ontvangen van je persoonlijke plan, ga je zelf de afspraken maken met jouw specialisten. Hiervoor hanteren we een online agenda zodat je de afspraken kan inplannen op tijden dat het voor jou uitkomt.

STAP 4: AAN DE SLAG

Je gaat aan de slag. Alle specialisten die in jouw persoonlijke traject betrokken zijn, zijn op de hoogte van jouw plan en ontwikkelingen. Zodra je de ruimte binnen komt kan je meteen starten.

STAP 5: TUSSENTIJDSE EVALUATIE

Na 6 weken, halverwege het traject heb je een evaluatiegesprek. In dit gesprek kijken we hoe het loopt en of we eventueel wat moeten bijsturen. Mocht dat zo zijn kijken we samen naar de mogelijkheden.

STAP 6: AFRONDING EN EVALUATIE

Je rond het programma af met een evaluatiegesprek. Hierbij krijg je een persoonlijke toolkit mee, waarin alle specialisten je een aantal handvatten meegeven zodat jij de behaalde resultaten dagelijks kan blijven integreren in je leven.

Klinkt dit als jouw manier van werken?

Vul dan direct het contact formulier in voor een afspraak

Afspraak maken
a

Happy Customers

I felt a bit anxious in the beginning, but that was gone in 5 min. After that I really enjoyed diving with the people from our group and through the different exercises I realized that all of us are struggling with something. Funny enough that eased me even more, and I was happy I could make real progress on such a short term with your help. I feel like a relaxed and serene mindset fell upon me. I am happy I dared to drop down my guards, eased into the situation and looked my demons in the eye and made friends with them - and destroyed some. The multidisciplinary of the workshop was truly amazing, and I feel I have now a wider understanding of my feelings and what they do with my body

Dani

Complimenten aan dit pracht team. Wat een middag en wat een ervaring. Uit deze Mini Deep Dive heb ik de handvaten gekregen waar ik naar op zoek ben, waar ik jullie mega dankbaar voor ben, maar ik zou ook graag meer willen leren. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en ontwikkelingen de komende tijd!

Fleur

"De middag was heel rustig, inzichtgevend en ook praktisch. Bijzonder hoe de coaches elkaar met hun eigen expertise aanvullen. Ik vond de Yoga Nidra gevolgd door de Yin Yoga een fijne ervaring. Uit de diepte naar het aardse. De breathwork was top en energiek en heb de geleerde techniek al toegepast tijdens mijn avond meditatie. De coaching tussen de sessies door zorgde dat het lichaam en mijn hoofd weer samenkwamen en concreet maakte wat ik ervaren had. Hierdoor heb ik ook tools meegekregen en dat vind ik wel tof om te hebben naast het gevoelswerk. Ik ging naar huis met het gevoel een sterkere verbinding te hebben met mezelf en inzicht in mijn huidige situatie. De zachtheid van de middag heeft me veel tools gegeven en zekerheid om stappen te zetten naar de toekomst. Echt een aanrader!"

Yuri

Coach & Personal trainer

"Samen met mijn man ging ik naar de mini deep dive. Geen idee wat te verwachten, maar de combinatie van expertise in het team sprak ons enorm aan. Onze verwachting is volledig overtroffen door het team van Studio B. Wat een magische dag met mooie persoonlijke inzichten en tijd voor jezelf. Er werd een veilige omgeving gecreëerd waardoor er een mooie open sfeer was. Na de deep dive ging ik naar huis met een gevoel van kalmte en rust maar ook energie om nog meer mijn eigen droom na te gaan streven. Bedankt team Studio B. En voor iedereen die twijfelt: ga naar deze mini deep dive. Je krijgt er geen spijt van."

Sharona

Business Coach

"Dankzij het enthousiasme, de gedrevenheid en warmte van de Studio B familie heb ik meer inzichten over mijzelf gekregen, keuzes durven maken en toepasbare adviezen gekregen voor een gebalanceerd en bewuster leven."

Anouk

Student

"De coaches komen snel bij de kern. Ze luisteren heel goed, “zien” de rode draad en dat bracht mij verder in de diepere laag. de body coach voelt heel erg goed aan waar mijn emoties liggen en weet wat daarvoor nodig is om de blokkade op te heffen. In een korte tijd heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en ben hierdoor nog dichter bij mijn authentieke zelf gekomen."

Desirée

Ondernemer
a

ONS TEAM SPECIALISTEN

team image

Laurens Jong

Coach en Bodycoach
team image

Lisanne Huisman

Yoga Nidra
team image

Irene van Ginkel

Holistisch masseur
team image

Stef Kersbergen

Coach
team image

Carlijn van de Laar

Coach en Bodycoach
team image

Dorien Blaauw

Rebirthing Breathwork specialist
team image

Mieke van Vliet

Bodycoach
team image

Charmayne van Denderen

Coach