a

Over ons

a

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Studio B is de plek waar alles wat je nodig hebt, samen komt. Omdat in onze visie lichaam en geest onlosmakkelijk met elkaar verboden zijn, is het noodzakelijk om beide aan te pakken als je echt wilt ‘genezen’. Met behulp van bodycoaching, coaching, massages, ademwerk, de juiste voeding en persoonlijke begeleiding in meditatie en yoga nidra heb je de optimale combinatie om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen en een werkelijke transformatie te ondergaan. Niet voor even, maar tools om altijd weer balans te vinden. Wat je ook tegen komt in je leven. We kunnen niet controleren wat er om ons heen gebeurt, maar wel hoe wij ermee omgaan.

Wij zeggen vaak: “alles is een keuze” en wij leren je graag hoe jij de beste keuzes kunt maken voor jezelf. Zo haal jij het beste uit jouw leven.

Het programma brengt een blijvende transformatie. We zeggen je ook niet dat na het programma je leven altijd  makkelijk is. We leren je  hoe je er beter mee om kan gaan waarbij je altijd vrij bent om een keuze te maken die past bij jou. Ook als het leven je even tegenwerkt of als dingen heel zwaar lijken. Daarnaast leren we je hoe je vol kan genieten van de mooie momenten in je leven, ze te vergroten en steeds meer gelukkige momenten in je leven te creëren. Het is tenslotte JOUW leven.

BODY

Contact maken en houden met je lichaam is essentieel voor onze gezondheid. We zoeken samen naar eventuele ongemakken om ze vervolgens los te maken door beweging.

BREATH

De adem verbindt ons lichaam en de geest. Beter ademen kan zorgen voor veel meer ontspanning. Via ademhalingstechnieken gaan we samen de opgeslagen spanningen los laten.

BEHAVIOUR

We leven allemaal met onze verhalen. Verhalen die soms zorgen voor blokkades naar de volgende stap in je leven. We helpen je jouw blokkades te bekijken en op te ruimen.

Carlijn, oprichter Studio B

Tijdens mijn yoga opleiding kwamen er iedere week verschillende aspecten van het yoga leven aan bod. Van fysiotherapie tot ayurveda en van ademhaling tot psychologie. Tijdens al deze gastlessen miste ik de uitleg van de verbindingen en raakvlakken die al deze vakgebieden met elkaar hebben.

“Alles werd besproken als additioneel, terwijl ik maar bleef denken, maar wat als je alles samenbrengt? Wat zou dan het resultaat zijn? ”

Veel Yoga opleidingen preachen dat yoga een bepaalde lifestyle is waar je dingen voor doet en laat. Voorbeelden hiervan zijn geen alcohol drinken, (want je lichaam is een tempel) “nooit boos worden” en veel uitspraken zoals “alles is liefde”. Alleen dan leidt je een zogenaamd “verlicht” leven. Ik geloof daar niet in. Ik geloof niet dat we naar iets moeten streven wat we nog niet zijn, met allerlei restricties. Ik denk dat het heel gezond is om af en toe heel boos of verdrietig te zijn en je emoties alle ruimte te geven.

“Ik geloof dat het leven hier is, in het nu, met alle emoties, hoogtepunten en dieptepunten die daar bijhoren. Het heeft niks te maken met uren mediteren op een steen in de Himalya”

Na mijn eigen zoektocht naar mijn eigen waarheden met specialisten die soms deze visie deelden en soms helemaal niet, kwam ik tot een conclusie dat er zoveel aangeboden wordt. Dat er een enorm bos is aan “alternatieve” geneeswijzen. Doorverwezen worden van de één naar de ander maakte me onrustig. Dan moest ik wéér mijn verhaal doen en maar hopen dat het zou klikken.
Sceptisch en betweterig als ik soms kan zijn, ging dat ook regelmatig fout. Was ik weer 100 euro lichter…Dat wil ik niet langer. Ik geloof in een plek waar alles wat je nodig hebt samen komt. Waar specialisten werken die allemaal dezelfde visie uitdragen. Die overleggen met elkaar over de beste behandelwijze voor de mensen die binnenkomen. Die het aspect persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben en vooral specialisten die ook down to earth en recht voor zijn raap kunnen zijn.

Welkom bij Studio B!

Carlijn

Laten we bellen
a

Ons team

team image

Laurens Jong

Coach en Bodycoach
team image

Lisanne Huisman

Yoga Nidra docent
team image

Irene van Ginkel

Holistisch masseur
team image

Stef Kersbergen

Coach
team image

Carlijn van de Laar

Coach en Bodycoach
team image

Dorien Blaauw

Rebirthing Breathwork Specialist
team image

Mieke van Vliet

Bodycoach
team image

Charmayne van Denderen

Coach

Wat andere zeggen over Studio B

Dani

I felt a bit anxious in the beginning, but that was gone in 5 min. After that I really enjoyed diving with the people from our group and through the different exercises I realized that all of us are struggling with something. Funny enough that eased me even more, and I was happy I could make real progress on such a short term with your help. I feel like a relaxed and serene mindset fell upon me. I am happy I dared to drop down my guards, eased into the situation and looked my demons in the eye and made friends with them - and destroyed some. The multidisciplinary of the workshop was truly amazing, and I feel I have now a wider understanding of my feelings and what they do with my body

Fleur

Complimenten aan dit pracht team. Wat een middag en wat een ervaring. Uit deze Mini Deep Dive heb ik de handvaten gekregen waar ik naar op zoek ben, waar ik jullie mega dankbaar voor ben, maar ik zou ook graag meer willen leren. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en ontwikkelingen de komende tijd!

Yuri

Coach & Personal trainer

"De middag was heel rustig, inzichtgevend en ook praktisch. Bijzonder hoe de coaches elkaar met hun eigen expertise aanvullen. Ik vond de Yoga Nidra gevolgd door de Yin Yoga een fijne ervaring. Uit de diepte naar het aardse. De breathwork was top en energiek en heb de geleerde techniek al toegepast tijdens mijn avond meditatie. De coaching tussen de sessies door zorgde dat het lichaam en mijn hoofd weer samenkwamen en concreet maakte wat ik ervaren had. Hierdoor heb ik ook tools meegekregen en dat vind ik wel tof om te hebben naast het gevoelswerk. Ik ging naar huis met het gevoel een sterkere verbinding te hebben met mezelf en inzicht in mijn huidige situatie. De zachtheid van de middag heeft me veel tools gegeven en zekerheid om stappen te zetten naar de toekomst. Echt een aanrader!"

Sharona

Business Coach

"Samen met mijn man ging ik naar de mini deep dive. Geen idee wat te verwachten, maar de combinatie van expertise in het team sprak ons enorm aan. Onze verwachting is volledig overtroffen door het team van Studio B. Wat een magische dag met mooie persoonlijke inzichten en tijd voor jezelf. Er werd een veilige omgeving gecreëerd waardoor er een mooie open sfeer was. Na de deep dive ging ik naar huis met een gevoel van kalmte en rust maar ook energie om nog meer mijn eigen droom na te gaan streven. Bedankt team Studio B. En voor iedereen die twijfelt: ga naar deze mini deep dive. Je krijgt er geen spijt van."

Anouk

Student

"Dankzij het enthousiasme, de gedrevenheid en warmte van de Studio B familie heb ik meer inzichten over mijzelf gekregen, keuzes durven maken en toepasbare adviezen gekregen voor een gebalanceerd en bewuster leven."

Desirée

Ondernemer

"De coaches komen snel bij de kern. Ze luisteren heel goed, “zien” de rode draad en dat bracht mij verder in de diepere laag. de body coach voelt heel erg goed aan waar mijn emoties liggen en weet wat daarvoor nodig is om de blokkade op te heffen. In een korte tijd heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en ben hierdoor nog dichter bij mijn authentieke zelf gekomen."