a

Onze specialisaties

Bodycoaching

Een combinatie van yoga en andere bewegingsvormen. Jouw body coach kijkt naar jou lichaam en gaat op zoek de knelpunten. Deze body coach kent vele verschillende oefeningen om je te helpen meer contact te maken met je lichaam. Je leert beter luisteren en samenwerken met je lichaam. Vanuit daar kunnen oude verhalen losgelaten worden en kan de energie weer vrij stromen. Je voelt je gezonder, energieker en lekker in je vel.

Ik heb een vraag
StudioB

Coaching

Tijdens de coachgesprekken met één van onze coaches ga je aan de slag met je doelen en wat je nog tegen houdt. We kijken naar waar je nu bent, waar je heen wilt en staan niet te lang stil bij het verleden. We leven ten slotte NU. Onze coaches geven je tools die je meteen kan toepassen in je dagelijks leven. Je ervaart dan ook direct verschil.

Ik heb een vraag

Ademwerk

Adem is leven. Zonder adem te halen kunnen we niet leven. Onze ademcoaches kennen verschillende technieken en zullen de techniek toepassen die het beste bij jou past. Tijdens de ademsessies ga je verbonden ademhalen waardoor er meer zuurstof je lichaam in gepompt wordt. Hierdoor maak je letterlijk ruimte en kom je in die ruimte soms blokkades tegen die je samen met de ademcoach kan verhelpen. Dit gaat je leven (en je ademhaling) veranderen.

Ik heb een vraag

Voeding

Voeding is essentieel voor hoe jij je voelt. Het is van groot belang dat je gedurende dit 12- weekse programma een voedingspatroon vindt dat jou ondersteunt. Het doel is om een patroon te vinden wat aansluit op jouw fysieke en geestelijke behoeften. Het resultaat is meer energie, beter slapen en je emotioneel en fysiek sterker voelen zodat je de kracht hebt alles aan te pakken wat er tijdens dit programma én daarna langs komt.

Ik heb een vraag

Meditatie

Mediteren is iets wat vaak lastig gevonden word. Wij proberen het zo simpel en effectief mogelijk te maken. De meditatie zal afgestemd zijn op jouw behoefte en te beluisteren wanneer jij er behoefte aan hebt. Niet te lang en niet te ingewikkeld, maar wel helend. Mediteren helpt je om weer terug te keren in je lichaam. Om even stil te staan bij waar je bent. Echt even rust vinden in jezelf.

Ik heb een vraag

Massage

Onze masseur is gespecialiseerd in intuïtieve- en holistische massages. Holistisch staat voor totaal. Dit betekent dat de masseur kijkt naar jou als geheel: fysiek, geestelijk en emotioneel met als doel om de balans tussen deze drie weer terug te brengen. Dit maakt dat geen enkele behandeling hetzelfde is. Onze masseur maakt tijdens haar massages gebruik van Zweedse massagetechnieken, Thaise yoga massage en energiewerk. Zo helpt ze jou uit je hoofd te komen en weer contact te maken met je lichaam.

Ik heb een vraag

Yoga Nidra

De letterlijke betekenis van yoga Nidra is slaap yoga. Yoga Nidra beoefen je liggend in je meest comfortabele positie. Onze docent brengt je naar de diepste vorm van ontspanning; de ruimte tussen wakker zijn en slapen. Dit is de plek waar je het meest kan uitrusten, zowel fysiek als geestelijk. De stem van onze docent begeleid je gedurende de sessie en het enige wat jij hoeft te doen is je laten meevoeren. Na een sessie zal je je uitgeruster en helderder voelen. Een powernap terwijl je wakker bent!

Ik heb een vraag

Bodycoaching

Combinatie van yoga en andere bewegingsvormen. Hierbij kijken we naar jou lichaam en zoeken we samen de knelpunten. De specialisten hebben honderden oefeningen om jouw te helpen meer ruimte te maken in je lichaam. Hierdoor kunnen emoties weer vrij spel krijgen, kunnen oude verhalen woorden losgelaten en kan de energie weer vrij stromen

Schrijf je in!
x
x

Coaching

Onze coaches werken allemaal ondersteunend voor jou, maar met de intentie dat jij het zelf moet doen. Zij bieden tools die je direct kan toepassen op je dagelijkse leven, waardoor je ook direct verandering kan ervaren. Hierdoor is het resultaat blijvend. We blijven niet hangen in het verleden maar gaan vooral kijken waar je nu bent en waar je heen wilt.

Schrijf je in!
a

Wat andere zeggen over Studio B

I felt a bit anxious in the beginning, but that was gone in 5 min. After that I really enjoyed diving with the people from our group and through the different exercises I realized that all of us are struggling with something. Funny enough that eased me even more, and I was happy I could make real progress on such a short term with your help. I feel like a relaxed and serene mindset fell upon me. I am happy I dared to drop down my guards, eased into the situation and looked my demons in the eye and made friends with them - and destroyed some. The multidisciplinary of the workshop was truly amazing, and I feel I have now a wider understanding of my feelings and what they do with my body

Dani

Complimenten aan dit pracht team. Wat een middag en wat een ervaring. Uit deze Mini Deep Dive heb ik de handvaten gekregen waar ik naar op zoek ben, waar ik jullie mega dankbaar voor ben, maar ik zou ook graag meer willen leren. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en ontwikkelingen de komende tijd!

Fleur

"De middag was heel rustig, inzichtgevend en ook praktisch. Bijzonder hoe de coaches elkaar met hun eigen expertise aanvullen. Ik vond de Yoga Nidra gevolgd door de Yin Yoga een fijne ervaring. Uit de diepte naar het aardse. De breathwork was top en energiek en heb de geleerde techniek al toegepast tijdens mijn avond meditatie. De coaching tussen de sessies door zorgde dat het lichaam en mijn hoofd weer samenkwamen en concreet maakte wat ik ervaren had. Hierdoor heb ik ook tools meegekregen en dat vind ik wel tof om te hebben naast het gevoelswerk. Ik ging naar huis met het gevoel een sterkere verbinding te hebben met mezelf en inzicht in mijn huidige situatie. De zachtheid van de middag heeft me veel tools gegeven en zekerheid om stappen te zetten naar de toekomst. Echt een aanrader!"

Yuri

Coach & Personal trainer

"Samen met mijn man ging ik naar de mini deep dive. Geen idee wat te verwachten, maar de combinatie van expertise in het team sprak ons enorm aan. Onze verwachting is volledig overtroffen door het team van Studio B. Wat een magische dag met mooie persoonlijke inzichten en tijd voor jezelf. Er werd een veilige omgeving gecreëerd waardoor er een mooie open sfeer was. Na de deep dive ging ik naar huis met een gevoel van kalmte en rust maar ook energie om nog meer mijn eigen droom na te gaan streven. Bedankt team Studio B. En voor iedereen die twijfelt: ga naar deze mini deep dive. Je krijgt er geen spijt van."

Sharona

Business Coach

"Dankzij het enthousiasme, de gedrevenheid en warmte van de Studio B familie heb ik meer inzichten over mijzelf gekregen, keuzes durven maken en toepasbare adviezen gekregen voor een gebalanceerd en bewuster leven."

Anouk

Student

"De coaches komen snel bij de kern. Ze luisteren heel goed, “zien” de rode draad en dat bracht mij verder in de diepere laag. de body coach voelt heel erg goed aan waar mijn emoties liggen en weet wat daarvoor nodig is om de blokkade op te heffen. In een korte tijd heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en ben hierdoor nog dichter bij mijn authentieke zelf gekomen."

Desirée

Ondernemer