a

Deep Dive

Ervaar wat de combinatie van werken met je Body, Breath and Behaviour voor jou kan doen in ons Deep Dive programma

Deep Dive met Studio B

De Deep Dive is een op maat gemaakt programma. Afgestemd op jou behoeften, wensen en verlangens. Met als doel optimaal en blijvend resultaat te behalen.
Na dit programma ervaar je meer balans in leven, meer kunnen genieten van de geluksmomenten, flexibelere en weerbaarder bij de tegenslagen en je voelt je vrijer en lichter.

Deep Dive Basis

Het programma waar vanuit we starten bestaat uit het volgende:
–  2 ademsessies (a 2 uur)
–  1 holistische massage (a 1,5 uur)
–  7 coachsessies (body, coaching en voeding persoonlijk afgestemd)
–  1 persoonlijke yoga nidra sessie (30 min) die je altijd kan luisteren ter ondersteuning van je proces
–  Toegang tot een platvorm met 3 meditaties

Instapkosten €1850,- excl. BTW (2238,50 incl. BTW)

Dit programma kunnen we helemaal uitbreiden en aanpassen zodat het aanlsuit op jouw wensen en we optimaal resultaat kunnen behalen. De duur van het programma bepaal je zelf en tijdens het programma kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Wil jij hier meer over weten?

Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dan beantwoorden we we al je vragen en onderzoeken we samen of de Deep Dive wat voor je is.

Wat andere zeggen over Studio B

I felt a bit anxious in the beginning, but that was gone in 5 min. After that I really enjoyed diving with the people from our group and through the different exercises I realized that all of us are struggling with something. Funny enough that eased me even more, and I was happy I could make real progress on such a short term with your help. I feel like a relaxed and serene mindset fell upon me. I am happy I dared to drop down my guards, eased into the situation and looked my demons in the eye and made friends with them - and destroyed some. The multidisciplinary of the workshop was truly amazing, and I feel I have now a wider understanding of my feelings and what they do with my body

Dani

Complimenten aan dit pracht team. Wat een middag en wat een ervaring. Uit deze Mini Deep Dive heb ik de handvaten gekregen waar ik naar op zoek ben, waar ik jullie mega dankbaar voor ben, maar ik zou ook graag meer willen leren. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen en ontwikkelingen de komende tijd!

Fleur

"De middag was heel rustig, inzichtgevend en ook praktisch. Bijzonder hoe de coaches elkaar met hun eigen expertise aanvullen. Ik vond de Yoga Nidra gevolgd door de Yin Yoga een fijne ervaring. Uit de diepte naar het aardse. De breathwork was top en energiek en heb de geleerde techniek al toegepast tijdens mijn avond meditatie. De coaching tussen de sessies door zorgde dat het lichaam en mijn hoofd weer samenkwamen en concreet maakte wat ik ervaren had. Hierdoor heb ik ook tools meegekregen en dat vind ik wel tof om te hebben naast het gevoelswerk. Ik ging naar huis met het gevoel een sterkere verbinding te hebben met mezelf en inzicht in mijn huidige situatie. De zachtheid van de middag heeft me veel tools gegeven en zekerheid om stappen te zetten naar de toekomst. Echt een aanrader!"

Yuri

Coach & Personal trainer

"Samen met mijn man ging ik naar de mini deep dive. Geen idee wat te verwachten, maar de combinatie van expertise in het team sprak ons enorm aan. Onze verwachting is volledig overtroffen door het team van Studio B. Wat een magische dag met mooie persoonlijke inzichten en tijd voor jezelf. Er werd een veilige omgeving gecreëerd waardoor er een mooie open sfeer was. Na de deep dive ging ik naar huis met een gevoel van kalmte en rust maar ook energie om nog meer mijn eigen droom na te gaan streven. Bedankt team Studio B. En voor iedereen die twijfelt: ga naar deze mini deep dive. Je krijgt er geen spijt van."

Sharona

Business Coach

"Dankzij het enthousiasme, de gedrevenheid en warmte van de Studio B familie heb ik meer inzichten over mijzelf gekregen, keuzes durven maken en toepasbare adviezen gekregen voor een gebalanceerd en bewuster leven."

Anouk

Student

"De coaches komen snel bij de kern. Ze luisteren heel goed, “zien” de rode draad en dat bracht mij verder in de diepere laag. de body coach voelt heel erg goed aan waar mijn emoties liggen en weet wat daarvoor nodig is om de blokkade op te heffen. In een korte tijd heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling en ben hierdoor nog dichter bij mijn authentieke zelf gekomen."

Desirée

Ondernemer